Η Εταιρεία

Πάνω από 30 χρόνια

Η εταιρεία ΤΣΙΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990 στην Καβάλα επί της οδού Ρούσβελτ 48 με αντικείμενο τη χονδρική πώληση προϊόντων υλών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο Νομό Καβάλας  και το Νησί της Θάσου. Επίσης, η εταιρία εξυπηρετεί και το Νομό Δράμας με τρία εβδομαδιαία δρομολόγια. Κυρίαρχο μέλημα της εταιρίας εξαρχής ήταν και είναι η σωστή συντήρηση – διακίνηση και τοποθέτηση των υλών από τους χώρους μας στο κατάστημα των πελατών. Eφαρμόζοντας οδηγίες HACCP και ISO επιτυγχάνουμε το σωστό τελικό αποτέλεσμα που ζητείται. Το 2004 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο 10ο χιλ. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΖΥΓΟΥ σε ένα χώρο 14000 τετραγωνικών μέτρων απασχολώντας προσωπικό 8 ατόμων και διαθέτοντας 10 αυτοκίνητα εξυπηρέτησης.

Το πελατολόγιο της εταιρείας αριθμεί πάνω από 600 καταστήματα

Με μία πλούσια γκάμα προϊόντων καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του πελάτη και ταυτόχρονα τον υποστηρίζουμε με τεχνικές συμβουλές και λύσεις από έμπειρους τεχνικούς για κάθε ζήτημα που τον απασχολεί. Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας είναι η δημιουργία σύγχρονης αίθουσας σεμιναρίων, ξεχωριστής αίθουσας επιδείξεων και εφαρμογών νέων προϊόντων, προσκαλώντας ονομαστούς σεφ και τεχνικούς του χώρου.

ΕΣΤΙΑΣΗ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Πιτσαρίες
Αρτοποιεία
ζαχαροπλαστεια
ΞΕΝΟΔΟΧΕΊα
Η επιτυχία σας είναι εγγυημένη

Με τα ποιοτικά υλικά μας φτιάξτε υπέροχα ψωμιά και νόστιμα κέικ για την οικογένειά σας, ικανοποιώντας όλες τις προτιμήσεις σας.

Ποιοτικά Συστατικά

Φρέσκο Βούτυρο

Ποιοτικά Συστατικά

Αυγά Α’ Ποιότητας

Ποιοτικά Συστατικά

Μαρμελάδα

Ποιοτικά Συστατικά

Αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας