Χριστουγεννιάτικη βάφλα red velvet

Συστατικά

  • 1.000 γρ. μείγμα Red Velvet Waffle
  • 1.000 γρ. νερό

Συνοδεύστε με:

  • πραλίνα Praline Creme Buono
  • χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά σχέδια

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα του μίξερ ή εναλλακτικά χτυπάμε καλά με έναν αναδευτήρα.
  2. Ξεκουράζουμε τον χυλό για 30 λεπτά και στη συνέχεια σε προθερμασμένο μηχάνημα βάφλας (200°C) απλώνουμε τον χυλό. Ο χρόνος ψησίματος είναι 3,5 λεπτά.
  3. Διακοσμούμε την βάφλα με πραλίνα Bueno και χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά.