Συστατικά
- 1.000 γρ. μείγμα Red Velvet Waffle
- 1.000 γρ. νερό
Συνοδεύστε με:
- πραλίνα Praline Creme Buono
- χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά σχέδια
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα του μίξερ ή εναλλακτικά χτυπάμε καλά με έναν αναδευτήρα.
- Ξεκουράζουμε τον χυλό για 30 λεπτά και στη συνέχεια σε προθερμασμένο μηχάνημα βάφλας (200°C) απλώνουμε τον χυλό. Ο χρόνος ψησίματος είναι 3,5 λεπτά.
- Διακοσμούμε την βάφλα με πραλίνα Bueno και χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά.