Halloween muffins

Συστατικά

  • 1.000 γρ. μείγμα King’s Cake
  • 470 γρ. νερό
  • 400 γρ. λάδι

Γαρνίρετε με:

  • βουτυρόκρεμα

Υλικά για βουτυρόκρεμα:

  • 1.000 γρ. βούτυρο/μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1.600 γρ. ζάχαρη άχνη 4 κ.γ. βανίλια υγρή
  • 4 πρέζες αλάτι
  • 12 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για 3-5 λεπτά στο μίξερ.
  2. Τοποθετήστε το μείγμα σε φόρμες για muffins ως την μέση.
  3. Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά.
  4. Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για λίγο.
  5. Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, για να αφρατέψει. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα και την βανίλια, χτυπώντας για άλλα 2 λέπτα.
  6. Βάζουμε την βουτυρόκρεμα σε κορνέ και επικαλύπτουμε τα muffins.
  7. Στολίζουμε με εποχιακά ζαχαρωτά Halloween.