Συστατικά
- 1.000 γρ. μείγμα King’s Cake
- 470 γρ. νερό
- 400 γρ. λάδι
Γαρνίρετε με:
- βουτυρόκρεμα
Υλικά για βουτυρόκρεμα:
- 1.000 γρ. βούτυρο/μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 1.600 γρ. ζάχαρη άχνη 4 κ.γ. βανίλια υγρή
- 4 πρέζες αλάτι
- 12 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για 3-5 λεπτά στο μίξερ.
- Τοποθετήστε το μείγμα σε φόρμες για muffins ως την μέση.
- Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά.
- Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για λίγο.
- Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, για να αφρατέψει. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα και την βανίλια, χτυπώντας για άλλα 2 λέπτα.
- Βάζουμε την βουτυρόκρεμα σε κορνέ και επικαλύπτουμε τα muffins.
- Στολίζουμε με εποχιακά ζαχαρωτά Halloween.