Pancakes red velvet

Συστατικά

  • 1.000 γρ. μείγμα Red Velvet Pancake
  • 1.000 γρ. νερό

Συνοδεύστε με:

  • κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • κόκκινα φρούτα

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό για 3 λεπτά στην δεύτερη ταχύτητα του μίξερ ή εναλλακτικά χτυπάμε καλά με έναν αναδευτήρα.
  2. Ξεκουράζουμε τον χυλό για 15 λεπτά και στη συνέχεια σε προθερμασμένη κρεπιέρα (180-190°C) ή βουτυρωμένο τηγάνι με μια κουτάλα τοποθετούμε τον χυλό στο μέγεθος τηγανίτας.
  3. Όταν αρχίζει να βγάζει φουσκάλες την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
  4. Γαρνίρετε με υλικά της αρεσκείας σας.