Συστατικά
- 1.000 γρ. μείγμα Red Velvet Pancake
- 1.000 γρ. νερό
Συνοδεύστε με:
- κρέμα ζαχαροπλαστικής
- κόκκινα φρούτα
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό για 3 λεπτά στην δεύτερη ταχύτητα του μίξερ ή εναλλακτικά χτυπάμε καλά με έναν αναδευτήρα.
- Ξεκουράζουμε τον χυλό για 15 λεπτά και στη συνέχεια σε προθερμασμένη κρεπιέρα (180-190°C) ή βουτυρωμένο τηγάνι με μια κουτάλα τοποθετούμε τον χυλό στο μέγεθος τηγανίτας.
- Όταν αρχίζει να βγάζει φουσκάλες την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
- Γαρνίρετε με υλικά της αρεσκείας σας.