Συστατικά
Εκτέλεση
- Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί
- Ζυμώνετε για 30 λεπτά σε παραδοσιακό ζυμωτήριο ή 18 λεπτά στην 2η ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο
- Η ζύμη στην αρχή είναι άγρια και έχει έντονο κίτρινο χρώμα ενώ όταν είναι έτοιμη θα γίνει λεία, αφράτη, κορδαρισμένη, δεν θα κολλάει και το χρώμα της θα είναι υποκίτρινο και θα πρέπει να είναι στους 30°C – 34°C
- Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για να διπλασιαστεί σε όγκο
- Μορφοποιείτε τη ζύμη κατά βούληση
- Στοφάρετε για 45 λεπτά στους 40°C με 75% σχετική υγρασία
- Αλείφετε με αυγό ή Brilliant mix και ψήνετε στους 160°C για 35-40 λεπτά