Ψωμί Καλαμποκιού
Συστατικά
- 1.000 γρ. πρόμειγμα Corn Plus
- 1.000 γρ. αλεύρι (μαλακό)
- 1.100 γρ. νερό
- 100 γρ. μαγιά
Εκτέλεση
- Αναμειγνύετε 1.000 γρ. πρόμειγμα με 1.000 αλεύρι μαλακό, 1.100 γρ. νερό και 100 γρ. μαγιά
- Ζυμώνετε για 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα του ζυμωτηρίου και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
- Αφήνετε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
- Μορφοποιείτε και στοφάρετε για 60 λεπτά
- Ψήνετε στους 210ºC για 50 λεπτά