Ψωμί Καλαμποκιού

Συστατικά

  • 1.000 γρ. πρόμειγμα Corn Plus
  • 1.000 γρ. αλεύρι (μαλακό)
  • 1.100 γρ. νερό
  • 100 γρ. μαγιά

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύετε 1.000 γρ. πρόμειγμα με 1.000 αλεύρι μαλακό, 1.100 γρ. νερό και 100 γρ. μαγιά
  2. Ζυμώνετε για 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα του ζυμωτηρίου και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
  3. Αφήνετε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
  4. Μορφοποιείτε και στοφάρετε για 60 λεπτά
  5. Ψήνετε στους 210ºC για 50 λεπτά